6944352025 Αθηνα, Αττική panos@trainyourdog.gr
hero image

 

TRAIN YOUR DOG
Εκπαιδευτής σκύλων Πετράλωνα Αττική
_____

λίγα λόγια για εμάς
 

Ο Πάνος, ιδιοκτήτης του TrainYourDog, είναι ένας δημιουργικός και διαισθητικός εκπαιδευτής που βοηθά τους ιδιοκτήτες σκύλων να μάθουν πως να επικοινωνούν και να διδάσκουν τα σκυλιά τους.
Είτε θέλετε απλώς το κατοικίδιό σας να έχει καλούς τρόπους, είτε χρειάζεστε λύσεις σε προβλήματα συμπεριφοράς (συμπεριλαμβανομένης της επιθετικότητας), έχει τις γνώσεις και τα εργαλεία για να σας βοηθήσει.

Ξεκινώντας άρχισε να εκπαιδεύει τα δικά του σκυλιά, το 2010. Από τότε, ξεκίνησε να μελετά σοβαρά τη συμπεριφορά των σκύλων και τις μεθόδους εκπαίδευσης πάνω στην επιθετικότητα, προκειμένου να τα βοηθήσει. Από εκείνη τη στιγμή, ανακάλυψε ότι το θέμα της συμπεριφοράς των σκύλων είναι τόσο συναρπαστικό, που αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα μοιράζοντας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία του.
 

Εξακολουθώντας να παρακολουθεί σεμινάρια, να διαβάζει βιβλία αλλά και να βλέπει ότι νέο υλικό κυκλοφορεί με τις τελευταίες πληροφορίες, σχετικά με συμπεριφορές στην εκπαίδευση των σκύλων, οξύνει συνεχώς τις εκπαιδευτικές του δεξιότητες χρησιμοποιώντας θετική εκπαίδευση και άλλες φιλικές προς τα ζώα μεθόδους.
 

 

 

Επιστροφή στην αρχική σελίδα